14 Aralık 2013 Cumartesi

Bloğumun Doğum Günü

Bu gün bloğumun doğum günü, beni bir yıl boyunca mutlu etti. Okuyanların gözlerine sağlık, 17.472 kişi okumuş bir yılda. Herkes için bişi ifade etmeyebilir bu rakam, benim için çok şey ifade ediyor. Hala şaşırıyorum kim beni neden okur diye.

   Tam bir yıl önce 14 aralık günü sevdiğim bisikletçi veletlerimden, beynine donanımına hayran olduğum, o bana "sultanım" ben ona "şehzadem Mehmet'im"dediğim güzel insan geldi yazıların kaybolmasın topladım blog açtım "buyur burada yaz" dedi. Ay bir heyecan yaptım, elim ayağıma dolandı, en çok da korktum. Kimse okumaz beni dedim, yazılarım bir arada dursun hiç olmazsa dedim.

   Bildiğim gibi taslaksız düzeltmesiz dümdüz yazdım, çok nadir fotoğraf koydum. Zaman zaman eleştirdiler, foto koy videolar koy diye, bilmediğim şeyler onlar. Ben içimden geçeni olduğu gibi allamadan pullamadan yazıyorum, kelimelerim duygularımdan üretiliyor. Bazen romanlar yazmış egosuz bir yazar, yol gösterici arkadaşım olsa diyorum. Kimbilir belki bir gün o da olur.  

   Kendi dünyamdan, bireysel gözlemlerimden, Ege'li duruşumla yazdım, adını da "varoş edebiyatı" koydum yazdıklarımın. Edebi değeri yok, bir sürü imla hatam var, de'lerle da'larla uğraşamadım bile, saldım uğraşmıyorum artık, sıkılıp konuyu dağıtıyorum, ondan bıraktım.

   İyi ki doğdun bloğum, her içim dolduğunda sana döküyorum. Sonra da yazdıklarımı okurken tarlada hasadını izleyen çiftçi keyifleri yaşıyorum. Teşekkürler varlığına, seninle NİCE YILLARA... 

   Her okuyan bana mutluluk taşıdı, her içinde kendimden parçalar buluyorum diyen ailem oldu. Hepsi iyi ki varlar iyi ki hayatıma bir şekilde girdiler, teşekkürler okuyanuslarım sizlerle NİCE YAZILARA...

   Mehmet Yakın en çok sana teşekkürler (utanma, kızma, ben her yıl tşk edicem böyle sana alış) İYİKİ TANIDIM SENİ...

   Semra, hiç de fena yazmıyosun aferin sana, gel bi öpem yazan sağ elinin parmaklarından TEŞEKKÜRLER KENDİM... 

   

       

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Nice yıllara..son paragraf en güzeli olmuş cümlelerin;) ismi.

Unknown dedi ki...

Bir yıl boyunca tüm yazılarını keyifle okudum ve okumaya da devam edeceğim kraliçem. Kalemine, yüreğine saglık :))

Semra Çetindağ dedi ki...

Anıl'ım yakışıklı şövalyem, Tanrıya her gün şükrediyorum sizleri hayatıma gönderdiği için :)

Semra Çetindağ dedi ki...

İsmi en çok kendimiz değerliyiz :)

Şerif Çetindağ dedi ki...

Nice yıllara Semra'cım.

Papatya Papadopoulos dedi ki...

İyi ki açtın, iyi ki yazıyorsun Semram. Tabi ki okuyoruz, zevkle...
sen yazmaya devam et :)

Semra Çetindağ dedi ki...

Papatyam ben de senin "Komşuda Pişer"inin takipçisiyim yazmaya devam güzel arkadaşım :)

Semra Çetindağ dedi ki...

Tşkler Şerif'cim :)

Unknown dedi ki...

semra ablam süpersin böle devam et ...gün içerisinde seni bloğunu kontrol etmeden bilgisayarı kapatmıyorum.seni okurken sen ne yaşıyorsan aynısını yaşıyorum insanın içine bu kadar işliyorsun sevgiler kocaman öpücükler manisadan :))

Semra Çetindağ dedi ki...

Fulya'cım çok tşkler kuzum yüreklendirici güzel sözlerine aynı duyguları taşıyoruz hayata karşı,öptüm sevgiyle :)