11 Ocak 2013 Cuma

Sadece Sevin

Dün benim doğum günümdü, yüzlerce ( vallaa abartmıyorum kıskanmayın azcık uğraşın size daha çoğu gelir ) kutlama mesajı yağdı. Şarkılar gönderildi, uzun uzun sevgi sözcükleri ile donattılar beni. Hele Girit'ten Papatya aradı telefonla, tanışmamızdan duyduklarını şahane sözcüklerle yağdırdı başımdan aşağı. Kaç kez şahane mesajlara gözlerim doldu.

Düşündüm derin derin, ben bu kadar güzel şeyi hak edecek ne yaptım diye. Karar verdim sonuçta tek şunu yaptım. SADECE SEVDİM. Zaman zaman yanlış algılansam da,( "sana dostça sarılmamı yavşamak olarak algılayan algına" yazımdaki gibi) beni ben yapan şeyi yaptım. Sevdim,  ruhlarının nasıl olduğunu merak ettim, bir sorunları varsa çözebileceksem yardım etmeye uğraştım. Sevgi sözcüklerini hak edenlere cömertçe dağıttım. 

Gördüğünüz gibi yaptıklarımın hiç biri parayla satın alınmıyor. Sadece kendi beninizi iyileştirdiğinizde, içe yolculuklarınızdan, kendinize sevgi ile döndüğünüzde, artan üretimden herkese yetecek kadar bir sürü güzellik dağıtılıyor.

Kendinizi sevmekle başlıyor her şey. Kendini sevmeyen, bedenini ödüllendirmeyen, sanata aşık olmayan, hayvan, doğa sevgisi oluşmamış, dünyanın gidişatına kafa yormayan insanın, bana seni seviyorum demesi yalanın dibi çıkmışıdır. Senin sevginin içeriği nedir arkadaş diye iki dakika mikroskop altına koyar, mikrop lan bu deyip, beş saniyede de çöpe atarım.

Ama kafası güzelleri koy mikroskop altına, kar taneleri gibi bak bak bitmez şahanelikleri vardır her birinin ruhunda. 

Benim elliki yılda,  kendimce anlaya bildiğim şeyleri anlatıyorum sizlere.Para pul istemeyen, deli güç sarfı gerektirmeyen, oturduğun yerden bile uzandığın telefonla, internetle, yağdıra bileceğin sevgi üzerine düşünün, çalışın, emek harcayın, değecek göreceksiniz.

Taaa Giritten tüm bu anlattıklarıma sahip, Papatya ile sanaldan başlayıp, gerçek dosta dönüşme nedenimiz sadece bu, aynı şekilde sevmeyi bilmemiz bizi bir araya getirdi.

Bana gelen mesajlardan, ruhların ultrason görüntüleri de yansıdı tüm gün. Adımın bile zikredilmediği anonim olabilecek tek düzelikte,kısacık içinde enerji olmayan, ayıp olmasın mesajları, bana değil sizin ruhunuza ayıp. İtiraf edin dürüstçe, face sayfamdan okuduğunuz bana yazılan mesajlardan, size de yağmadı mı sevgi, enerji, dostluk, yağdı demiiii? İşte anlatmak istediğim tam da bu, sevmek böyle bir şey. 

Mesajların ortak noktası ise, benim çok enerjik oluşum. Oysa hiç de enerjik biri değilim ben, ama enerjisi güzel insanlarla anında şarj olurum, eğleniliyorsa eğlenirim, kendini anlatıyorsa dinlemeye bayılırım. Güzel İnsan enerjisi ile çalışıyorum.

Şu anda bu yazıyı okuduğunuz anda karar alın, yanı başınızda yaşayanlardan başlayarak, onları daha çok tanımaya, anlamla sevmeye,sevdiğinizi söylemeye, sahip olduklarınızı paylaşmaya başlayın. Geri döneceklere şaşacağınız garantisi benden . Ben hala bana dönenlerden şaşkınım. Ve ben bildiğim şeyi yapmaya devam edeceğim. Sizi sevecek, merak edecek, ruhlarınızın takipçisi olacağım ...        

4 yorum:

Papatya Papadopoulos dedi ki...

Çok duygulandım gerçekten...
Kendimi şanslı hissediyorum seninle tanıştığım için.
İyi ki varsın ve biz bu anları yaşıyoruz.
canım arkadaşım oldun kısacık bir zamanda.
Hep de öyle kalasın istiyorum.
Öptüm kocaman kocaman :)

Semra Çetindağ dedi ki...

Papatyam dostum, güzel günlere sevgi ve ışıkla, biriktirecek anılar bekliyor bizleri :)

Unknown dedi ki...

Semra Ablam sevmeyi ve yazmayı hiç bırakma, severek takipteyim :)

Semra Çetindağ dedi ki...

Anılım siz beni böyle kraliçem diye sevdikçe, böyle yüreklendirdikçe, çiziktirmeye devam ederim gibi geliyor. Genç dostlarım, bisikletli şövalyelerim, iyi ki varsınız :)