14 Aralık 2012 Cuma

Hoşlanmadıklarım Hoşlaşmadıklarım



   Şunlardan hiç hoşlanmadığımı artık NET olarak anladım !!!!

1- Adımı söylemeden ,canım ,şekerim, abla diye bahsedilmekten, anonim yaw o, bana dediğin nereden belli , herkese uyar sesleniş olmasın bi daa.


2- Kötü gününde arayıp sormayan denyolardan .Silin geçin o parazitleri .


3-Paylaşımcı olmayan ,ruhu da varoluşu da CİMRİ insanları, çok yaklaşmadan, uzaktan meraba meraba o kadar .


5-Yemek içmek sevmeyen,  yemek yapmayan, yaptığını paylaşmayan, kılçık tiplerden uzak durun, onlar kendileri dahil hiç bir şeyi sevmezler .


6-Bir müzik çaldığında hadi göbek atmasın ama, bir el çırpıp neşeyle şarkılara eşlik etmeyenler onlar zombiiii , Fatiha okuyup üfleyip kaçın .


7-Hep kendi sorunlarını anlatıp senin nasıl olduğuna dikkat bile etmeyen "sen nasılsın" demeden ÇÖPLERİNİ DÖKENLERE, buraya çöp döken eşşektir yazın (eşşek anlamaz bunu ya ).


8- Hayali olmayan , sizin hayallerinize " BU YAŞTAN SONRA GEÇTİ BİZDEN " diyenlerden arkanıza bakmadan kaçın,  onlar ölü ve ölüm sevicidirler .


9-Yüzünüzü hayata dönün , ölüme değil PAYINIZA DÜŞEN HAYATI, KEŞKESİZ YAŞAYIN bu da annemin gitmeden önceki şahane laflarından biridir .


10- Unutmayın her yaşta AŞK , MACERA, KEYİF ,NEŞE , SEVGİ vardır, yeter ki istemesini bil, geldiğin de de gör ve mutlu ol ...
11- Yok artık devenin pabucu sıkmayalım herkesi , bu kadar , sessizce dağılın şimdi :)))

Hiç yorum yok: